Sopar groc multitudinari aquest divendres a Parets

La plaça de la Vila acollirà aquest divendres un acte on s’esperen prop de 300 comensals

Societat, Política

Sopar groc multitudinari aquest divendres a Parets
Sopar groc multitudinari aquest divendres a Parets

Parets del Vallès

Parets acollirà aquest proper divendres, dia 13, un sopar groc multitudinari a la plaça de la Vila. Les previsions inicials eren de 200 places, que es van ampliar a 250 i ara ja a 300. Si les reserves superen la xifra, es tornarà a ampliar.

Després del sopar groc de petit format que va tenir lloc recentment al restaurant El Jardí de Parets i pel qual es va quedar molta gent fora, s’ha convocat aquest nou acte molt més ampli per donar cabuda a tothom que hi vulgui assistir. La finalitat, com a tots quests tipus de sopars, és recaptar fons les l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Sota el nom de ‘Per la llibertat dels presos i exiliats polítics’, la vetllada s’obrirà amb una ballada de sardanes a dos quarts de vuit de la tarda. Cap a les 21 h, començarà el sopar (servit pel restaurant Can Parera), i posteriorment hi haurà la participació de familiars dels presos.

Els tiquets tenen un preu únic de 15 euros i es poden adquirir a la joieria El Mirall, la papereria Imprenta Farrès i la tenda d’electrodomèstics Confort Parera fins aquest dijous a les set de la tarda. A l’organització de l’acte, a part del Comitè en Defensa de la República (CDR) de Parets (organitzador del sopar groc del Jardí), de Òmnium Cultural i de l’Assamblea Nacional de Catalunya (ANC), s’hi troben també les agrupacions locals del PDeCAT, Ara Parets ERC, Sumem Parets i el NOPP.

Edicions locals