Un gimnàs públic, una piscina descoberta i un 'nou pavelló', projectes de futur del PSC

Són tres de les principals propostes que el partit de govern inclourà al seu programa electoral

Política

Complex Esportiu del Tenes, on es preveu ubicar-hi una nova sala polivalent.
Complex Esportiu del Tenes, on es preveu ubicar-hi una nova sala polivalent.

Parets del VallèsJaume Ribell

Un gimnàs de titularitat municipal, una nova piscina a l’aire lliure i una tercera sala polivalent adjacent a les dues que ja té el pavelló Joaquim Rodríguez. Son tres dels principals projectes que el PSC inclourà al seu programa electoral per a les properes eleccions municipals.

Durant la seva recent elecció com a candidat socialista, l’alcalde Francesc Juzgado va avançar que el seu equip de govern ja estava treballant en l’elaboració d’aquest programa. I aquestes seran tres de les propostes més destacades.

La ubicació de la futura piscina descoberta i del gimnàs públic encara estan per acabar de decidir, tot i que està previst que es situïn a l’entorn de Can Butjosa, on ja es troba l’actual piscina coberta i una pista esportiva. Però per el ‘nou pavelló’ sí que ja s’ha pensat en una reserva d’espai a l’entorn del Complex Esportiu del Tenes on precisament s’acaben d’iniciar les obres d’ampliació i reordenació.

Recollint propostes

“A les empreses que es van presentar a concurs per fer les obres, ja se’ls hi va indicar que totes fessin una proposta de l’espai a reservar per a una tercera sala per a diversos usos”, apunta Juzgado. “De moment només són propostes d’ubicació, però així ja ho tenim previst”.

És una nova aposta per l’esport que per Juzgado és un exemple del continuisme que proposa: “Quant parlo de continuisme ho faig en un sentit positiu. Continuisme d’un model de poble, de polítiques, del que volem per les persones que hi viuen”, resumeix.

Per això paral·lelament a aquests tres projectes en concret, el partit està recollint tot tipus de “propostes i idees per l’elaboració del programa electoral. Però no només de gent de l’àmbit del PSC, si no també de veïns i veïnes. Si ens donen la seva confiança per poder seguir governant, aquests seran projectes que portarem endavant durant la propera legislatura”, conclou.

 

Edicions locals