Casandra Garcia repetirà com a candidata a les municipals de Sumem Parets

La llista definitiva no se sabrà fins que es concreti la coalició entre els Comuns de Parets i altres forces d’esquerra

Política

Així va quedar la llista dels 10 candidats que es presentaven a les votacions d'ahir dimecres.
Així va quedar la llista dels 10 candidats que es presentaven a les votacions d'ahir dimecres.

Parets del Vallès

Casandra Garcia serà de nou la candidata de Sumem Parets a les properes eleccions municipals. Així ho van votar una quarantena de persones dimecres en una jornada on també va quedar configurada la resta de la llista de la formació morada.

En concret, García va obtenir un total de 682 punts seguida del regidor Antonio Molina, amb 592. Tercer va ser Albert Sanjosé amb 375, i la també regidora Ana Fernández quarta amb 348. Seguits de Carolina Simón (342), Maria del Carmen Tejedor (329), Nadia Molina (254), Francisco Pusó (206), Antonio Rodríguez (175) i Ginés Cabezas (124).

L’actual portaveu s’ha mostrat “molt agraïda per aquest suport”, i ha afegit que s’ho pren “amb la mateixa il·lusió i ganes que al 2015”, quan va ser candidata per primer cop. “Penso donar el 200% pel poble i per l’equip que m’acompanya, del qual em sento molt orgullosa”.

Coalició d'esquerres

Amb tot, però, la llista definitiva no se sabrà fins més endavant, ja que Sumem Parets forma part de la coalició dels Comuns de Parets, i, a més, s’està en converses per ampliar aquesta coalició a d’altres forces d’esquerres. L’únic que és segur és que els dos primers llocs de la llista seran per Sumem, és a dir: la pròpia García i Antonio Molina. La resta “dependrà dels candidats o candidates que presenti cadascú perquè serà una llista cremallera i igualitària”. Per tant, si, per exemple, es presenten més homes, l’Ana Fernández que ha quedat quarta passaria per davant del tercer, l'Albert Sanjosé.

Però com diu la mateixa candidata, “tot això ara és fer només suposicions. De moment encara estem en procés d’elaboració de la llista conjunta”. Tots els candidats votats dimecres van sorgir de la jornada de presentació de candidatures celebrada el passat diumenge. 

Edicions locals