La Nit de Teatre al Carrer compleix ja 19 anys

La representació de la llegenda de la Pedra del Diable tornarà a ser l’acte central

Cultura, Societat

La Nit de Teatre al Carrer compleix ja 19 anys
La Nit de Teatre al Carrer compleix ja 19 anys

Parets del Vallès

La Nit de Teatre al Carrer arriba ja a la seva 19a edició. I un cop més, la Festa de la Pedra del Diable tornarà a ser l’acte més destacat en una jornada que a més de teatre, tindrà també música, titelles i humor. Serà com sempre la primera nit de la festa major, la del divendres.

Tot començarà a les 18.30 h amb una batucada de sambareagge, un estil procedent de Salvador de Bahia (Brasil) a càrrec del grup Batala Barcelona, i que anirà fent d’enllaç entre els diversos espectacles. Després, a partir de les 19 h, toc d’inici de la festa i pregó des del balcó de l’Ajuntament, que enguany faran les nens i nenes del Consell d’Infants. En acabat i encara a la plaça de la Vila, espectacle de titelles de Mr. Barti, àlies de l’artista macedoni Alex Mihailovski, resident a Dinamarca.

A les 20.45 h els actes ja es traslladaran al carrer de La Fàbrica amb Ni cap ni peus, espectacle en clau de circ i humor de la companyia Circ Vermut.

23a Festa de la Pedra del Diable

A les 22 h arribarà un dels moments centrals de la nit, la Festa de la Pedra del Diable, que arriba a la 23a edició amb la participació de les colles de Gegants, Grallers i Bestiari, Diables i Ball de Gitanes. Com que es preveu que sigui un dels moments més multitudinaris i que atreu més visitants de tot arreu a la plaça de la Vila, ja des de l'any passat la funció també es pot seguir al parc de La Linera amb una pantalla a l’escenari principal. Una emissió que es podrà seguir també a través d’Internet a l'adreça http://www.parets.cat/festa-pedra-del-diable-2018.

A les 23 h, a l’escenari de la xemeneia del parc, Mrs. Brownie oferirà un espectacle de titelles musical. Paral·lelament, l’escenari de l’Escola de Música acollirà Nàufrags, un espectacle de la companyia La Industrial Teatrera que barreja teatre visual amb teatre de clown. Ja passada la mitjanit, Guillem Albà i la Marabunta tancaran la nit amb Marabunta, un espectacle que inclou des de música en directe fins a gags humorístics, passant pel cabaret.

La nit continuarà a partir de la 1.30 h de la matinada amb concerts a La Linera.

Edicions locals