Prop d’una vintena de propostes musicals per a tots els públics

Grups com Illa Carolina, Mascarats o Ovella Xao es sumen a noms ja habituals com Hotel Cochambre, Apache o l’Orquestra Maravella

Cultura, Societat

Parets del Vallès

La música tornarà a ser protagonista a Parets amb prop d’una vintena de concerts. Això comptat només les principals propostes dels dos escenaris habituals: el del Parc de La Linera per al públic més jove, i el de la Plaça de la Vila pel de gustos més clàssics.

La música tornarà a ser protagonista de la festa major de Parets amb prop d’una vintena de concerts. Això comptant només les principals propostes dels dos escenaris habituals: el del parc de La Linera per al públic més jove, i el de la plaça de la Vila per als gustos més clàssics.
La Linera serà de nou el lloc més concorregut fins ben entrada la matinada. Divendres, a partir de la 1.30 h, un cop acabada la Nit del Teatre, serà el torn de la música alternativa de Mascarats, un dels grups catalans revelació de la temporada. Més tard, a les 3 h, prendran el relleu els sabadellencs Ovella Xao i la seva mescla de rumba, reggae i ska.

Bandes conegudes pel públic

Dissabte serà el torn de dues formacions ja habituals: l'orquestra Apache (23.15 h) i La banda del coche rojo (2.30 h), amb les seves versions més de rock clàssic en el primer cas, i més dels darrers èxits, en el segon.

Diumenge, els paretans Illa Carolina, nom ja consolidat dins l’escena independent catalana, presentaran el seu tercer disc Bellavista, una de les cançons del qual, Som feliços, ha estat inclosa al disc de les cançons de l’estiu de TV3. Serà a les 23 h.
En acabat, arriba un altre clàssic de les festes per als més joves: el Vaparir Tour de ràdio Flaixback, amb Carles Pérez, Dídac Tomàs, Andreu Presas i el Gran Germán. Abans, en horari diürn (13 h), també tindrà lloc un altre clàssic de La Linera: el concert-vermut, que enguany compta amb la Stromboli Jazz Band.

Dilluns, tancaran la festa els joves grups locals Urban Collective i Friday Mood (22.30 h.) i els ja habituals Hotel Cochambre (00.30), que tornaran a portar les versions des del seu hotel ple d'estrelles de la música de tots els temps.

L'oferta a la plaça de la Vila

En el cas de la plaça de la Vila, un cop més acollirà una oferta més clàssica i menys noctàmbula. A part de la final del Talent Parets del diumenge, també oferirà els concerts de tarda i nit de la orquestra La Nova Blanes (dissabte a les 20.15 h i a les 23.30 h, respectivament. I l’habitual fi de festa amb l’Orquestra Maravella (dilluns a les 20.30 h i a les 23.15 h).

Diumenge a les 20.15 serà el moment per a les sardanes amb l'audició de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, amb balls d’exhibició de Sardana Riallera. Tots els actes, com sempre, són gratuïts.

Edicions locals