Diumenge arriba la final del Talent Parets més participatiu i variat

La gala serà retransmesa en directe per Vallès Visió a partir de les 23:15 i els guanyadors actuaran la nit de dilluns a La Linera

Cultura, Societat

Diumenge arriba la final del Talent Parets més participatiu i variat
Diumenge arriba la final del Talent Parets més participatiu i variat

Parets del Vallès

El concurs Talent Parets tancarà la seva tercera edició amb la gran final que tindrà lloc a la plaça de la Vila, diumenge a partir de les 23.15 h. Una gala que, un any més, serà retransmesa en directe per Vallès Visió.

A més, serà l’edició més participativa i variada donades les diferents propostes de música, cant i ball dels finalistes que, a més, seran els màxims possibles: cinc per cadascuna de les categories.

En concret, a la categoria Kids (de 3 a 10 anys) actuaran Sara Muñoz, The Pink Panter (Gisela Vara, Noa Rodríguez, Maria Grima, Carla Santamaría i Sara Muñoz); Carla Santamaria, Maria Grima, i Daniela Conde i Gisela Mateo. A la categoria Teens (d’11 a 17), ho faran Anna Molina i Valeria Vilardell, Celia Varón i Noa Briceño, Albert Alsina, Emma Azor i Alba Rodríguez, i Joan Liaño.

Mentre que, pel que fa a la categoria principal, la dels Sèniors (a partir dels 18 anys), actuaran Oliver Polo i Gabriel Hernández, Fernán López, Cayetano Clemente i Kevin Moisés, Ramon Castillo i Mari Carmen Fernández (Red Velvet), i David Molero.

Nou premi en metàl·lic

Enguany, com a principals novetats, hi haurà un primer premi únic de 500 euros i un premi del públic. Els tres primers classificats de cada categoria tindran medalles i tots els participants, diploma.

El Talent Parets està organitzat per l’Ajuntament, el CEM Maria Grever i Elite Dance i el jurat d’aquesta ocasió està format per Javier Malaguilla, Katerina (Katia) Che Malaguilla i Patrick José Firmino (Patrick Resende), guanyador de l’anterior edició.

Els guanyadors de diumenge també actuaran a l’escenari principal del parc de La Linera durant la nit de dilluns.

Edicions locals