Campanyes contra l'incivisme i les agressions sexistes per festa major

Accions treballades amb el Consell de Joves de Parets

Cultura

Campanyes contra l'incivisme i les agressions sexistes per festa major
Campanyes contra l'incivisme i les agressions sexistes per festa major

Enguany, i després de les queixes per l'incivisme que pateixen sobretot els veïns de l'entorn de la Linera durant la festa major, l'Ajuntament de Parets i el Consell de Joves de Parets han decidit posar en marxa una campanya amb la difusió mems que advoquin pel respecte, la convivència ciutadana i contra l’incivisme.

Un mem és una imatge humorística que s’escampa per les xarxes socials i és imitada i compartida per un gran nombre de persones. Per fer els mems, elaborats alguns pels joves i d'altres per l'Ajuntament, s’ha tingut en compte la tipologia dels diferents actes incívics que es poden trobar durant la festa com el consum d’alcohol i de drogues, les baralles al carrer, les pixades i defecacions a la via pública, o els sorolls.

D'altra banda, un any més, l'Ajuntament seguirà fomentant la campanya No és no contra les agressions sexistes. A banda del punt d'informació i assessorament durant la festa, que es va posar en marxa l'any passat, la novetat d'enguany és la posada en funcionament de les parades a demanda del bus nocturn gratuït. Durant la festa, les dones podran demanar al responsable de seguretat del bus que el vehicle s'aturi en parades intermèdies en horari nocturn.

Edicions locals