El duet Red Velvet guanya la tercera edició de Talent Parets

Els molletans Opolo queden primers a la categoria sènior

Cultura, Societat

Red Velvet durant la seva actuació al concurs de talents.
Red Velvet durant la seva actuació al concurs de talents.

Parets del Vallès

El duo local Red Velvet ha estat el guanyador de l’edició 2018 de Talent Parets. Els altres tres premis en la categoria sènior han estat pels molletans Opolo (primers), pel llagostenc Fernan López i pel duet de rap K-tana i Ch-nako.

Pel que fa a les altres categories, en Teens (d’11 a 17 anys) es van imposar Anna Molina i Valeria Vilardell, per davant de Celia Baron i Noa Briceño, membres del grup Friday Mood, i Albert Alsina. En quant als més petits, els Kids (fins a 11 anys), la guanyadora va ser Sara Muñoz, que a més va rebre el segon premi com a part del grup de dansa The Pink Panthers; Carla Santamaria va ser tercera.

Premi del públic

Les principals novetats d’aquest any eren, però, el premi gran únic de 500 euros que, com diem, va recaure als Red Velvet (que van repassar la historia de la música dels darrers 50 anys en dos minuts); i l’altre era el premi popular votat per 10 persones del públic elegides a l’atzar. I aquest va recaure en el duet de dansa Pretty Curvis que, com indica el seu nom artístic, van reivindicar el dret a les corbes boniques.

Els tres primers classificats de cada categoria van rebre medalles i tota la resta de participants, un diploma. Com a part del premi, els guanyadors de cada categoria també van poder actuar ahir a la nit a l’escenari gran del parc de la Linera dins la jornada final de la Festa Major.

El Talent Parets està organitzat per l’Ajuntament, el CEM Maria Grever i Elite Dance i el jurat d’aquesta edició el van formar Javier Malaguilla, Katerina (Katia) Che Malaguilla i Patrick José Firmino (Patrick Resende), guanyador de 2017.

Edicions locals