L'empresa CN Logística s'instal·la a Parets

Ocuparà unes naus de 7.400 m2 al Sector Autopista

Economia

Les naus que ocuparà CN Logística
Les naus que ocuparà CN Logística

L’empresa CN Logística ha llogat una nau logística de 7.400 m2 situada al polígon industrial Sector Autopista de Parets, una instal·lació ben comunicada amb l'autopista AP-7 que, entre altres característiques, disposa de 16 molls de càrrega i descàrrega, una alçada interior lliure entre 9 i 11,50 metres i avançats sistemes de detecció i protecció d'incendis.

La implantació a Parets permetrà a CN Logística ampliar la seva capacitat d’estoc, que arribarà a 31.200 palets repartits en diverses instal·lacions que sumen fins a 33.500 m2 i que, entre d’altres, compten amb zones climatitzades, càmeres frigorífiques, isotèrmiques, i amb temperatura controlada per a serveis logístics amb manteniment de la cadena de fred.

CN Logística, fundada per la família Closas, compta amb més de 25 anys en el sector logístic. Durant aquests anys ha esdevingut un referent en el sector per la seva oferta de serveis adreçada a la logística multisectorial, i ha treballat amb empreses de reconegut prestigi en els sectors de la salut, l’alimentació, el gran consum o la indústria en la gestió i el control dels seus estocs.

CN Logística arriba a Parets assessorada per les empreses immobiliàries Forcadell i Estrada & Partners.

 

Edicions locals