Ara Parets recull 300 euros a la festa republicana

La festa es va dedicar als presos i exiliats polítics catalans

Política

Ara Parets recull 300 euros a la festa republicana
Ara Parets recull 300 euros a la festa republicana | @ERCParets

Ara Parets ERC va recollir 300 euros durant la festa republicana en favor dels presos i exiliats polítics catalans que va tenir la vigília de la Diada a la plaça de la Vila. Els diners es destinaran a l'Associació Catalana pels Drets Civils.

La festa que va reunir cap a 500 persones "va desbordar totes les previsions", assegura l'organització, que va esgotar existències de la botifarrada popular.

L'acte, organitzat conjuntament amb el col·lectiu Jovent Republicà, va incloure les actuacions de la cantautora de Montmeló Marta Shanti que en un concert més intimista va reclamar la llibertat de totes les persones empresonades per motius polítics i va acabar amb l'actuació del grup barceloní Sirap que va interpretar cançons de pop rock català reivindicatiu.

A la mitja part dels concerts el portaveu del grup municipal i la regidora i portaveu regional del Jovent Republicà, Kènia Domènech, van fer una crida a la mobilització al carrer de cara a les pròximes setmanes no només per la Diada Nacional sinó també per la commemoració dels fets d'octubre de l'any passat per reclamar la llibertat dels presos i exiliats polítics i la construcció de la República Catalana.

Edicions locals