ERC recull signatures per demanar una piscina descoberta

El partit demana al govern socialista que inclogui una partida per iniciar la construcció al pressupost de 2019

Política

Un dels emplaçaments possibles de la nova piscina seria l'espai actual entre els dos pavellons
Un dels emplaçaments possibles de la nova piscina seria l'espai actual entre els dos pavellons | Ara Parets

La construcció d'una piscina descoberta a Parets es perfila com un dels temes de precampanya i campanya de les eleccions municipals de l'any vinent. Ara Parets ERC ha iniciat aquest cap de setmana una campanya de recollida de signatures per demanar al govern socialista que inclogui una partida en el pressupost de l'any vinent per al projecte de construcció d'aquest equipament. La campanya comença setmanes després que l'alcalde, Francesc Juzgado, anunciés que la piscina descoberta seria una de les propostes estrella del programa electoral del PSC.

"La construcció d'una piscina descoberta pública és una necessitat compartida per gran part de la ciutadania de Parets", considera el portaveu d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer, qui ha lamentat que a "l'hora de gastar-se més de 5 milions d'euros en obra pública en aquest darrer tram del mandat no hagi convocat cap procés participatiu on es debatessin precisament quines havien de ser les prioritats", indica en un comunicat.

Per a ERC un dels emplaçaments possibles de la nova piscina seria l'espai actual entre els dos pavellons -on hi ha un camp de futbol provisional- i la resta d'espai pròxim al parc Fluvial i a l'aparcament.

Segons Seguer "ara que s'apropa la campanya electoral el PSC prometrà tot allò que ha estat incapaç de fer en quasi 40 anys de govern. El PSC ha tingut temps de construir una piscina d'estiu o d'arribar a un acord amb l'entitat privada COREFO i adquirir l'equipament privat però les seves prioritats han estat d'altres", opina.

Coincidint amb la carpa informativa 'Millorem Parets', celebrada el passat dissabte a la cantonada del carrer Monistrol amb l'avinguda Catalunya, Ara Parets Esquerra Republicana ha iniciat la campanya de recollida de signatures per reclamar al govern socialista que inclogui en els pressupostos de 2019 una partida econòmica suficient per encarregar el projecte de construcció d'una piscina descoberta municipal i alhora una partida econòmica en el capítol 6 d'inversions per iniciar la seva construcció el 2019.

Una trentena de persones van donar suport a la iniciativa durant la carpa informativa, on Ara Parets també va recollir propostes i queixes dels veïns, la majoria de les quals  relacionades amb problemàtiques que es produeixen a l'Eixample com ara els actes d'incivisme, les obres del nou parc del Sot d'en Barriques i els dubtes que generen, la neteja dels escocells dels arbres o la manca de la poda de l'arbrat de molts habitatges particulars.


 

Edicions locals