Un paretà detingut acusat de robatori amb força a un domicili

Els Mossos el van detenir en una intervenció a Sils, Girona

Societat

Un paretà detingut acusat de robatori amb força a un domicili
Un paretà detingut acusat de robatori amb força a un domicili

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona i Santa Coloma de Farners van detenir els dies 17 i 18 de setembre, tres homes, entre els quals un veí de Parets acusats d'un delicte de robatori amb força a dos domicilis a Girona. El paretà va ser detingut in fraganti a l'interior d'un habitatge al municipi de Sils.

El primer cas va succeir a quarts de sis de la tarda del dia 17 de setembre quan es va activar l’alarma d’un domicili de la ciutat de Girona. Segons informen els Mossos, en arribar al lloc, els agents van observar que els barrots d’una finestra de l’habitatge estaven serrats, que la persiana estava forçada i que s’escoltaven sorolls  a l’interior. Els agents van accedir a dins de la casa i van localitzar un home amb una llanterna i una bossa amb tornavisos. Els mossos, davant les evidències, van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni.

Per altra banda, a quarts de dues de la matinada del 18 de setembre, els mossos van ser alertats per la Policia Local de Sils d’un possible robatori en una casa de la localitat de Sils. En aquest cas, els agents van trobar que el domicili violentat presentava danys al pany de la porta. En accedir-hi van comprovar que a l’interior hi havia dues persones en una de les habitacions. Els lladres duien una motxilla amb diverses eines com tornavisos, claus angleses i tenalles que suposadament van utilitzar per cometre el fet delictiu. La policia va detenir als dos homes, un d'ells el veí de Parets, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força interior de domicili.

Els detinguts, d’entre 19 a 38 anys i tots de nacionalitat espanyola i alguns d’ells amb antecedents, el 18 de setembre van passar a disposició dels jutjats d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i Santa Coloma de Farners, els quals van decretar la seva llibertat.

 

Edicions locals