Gallecs acull la 18a edició de la Caminada nocturna

Arrencarà dissabte a partir de les 20 h

Cultura

Gallecs acull la 18a edició de la Caminada nocturna
Gallecs acull la 18a edició de la Caminada nocturna

El Club Muntanyenc Mollet organitza dissabte la 18a Caminada nocturna a Gallecs. Es tracta de "l'activitat de l'entitat en què participa més gent", com explica Josep Solé, responsable de la caminada. De fet, recorda que un any van arribar a participar-hi 2.000 persones. Enguany, però, igual que el 2017, es preveu que en siguin un miler.

La caminada arrencarà a les 20 h al carrer Anselm Clavé, davant dels jutjats. Des d'allà s'anirà fins al parc dels Colors per la rambla, es tombarà cap a l'hotel Ibis –que obsequiarà amb una poma els caminants– i s'entrarà a Gallecs. De tornada al nucli urbà, com a novetat, el recorregut passarà per la passarel·la que hi ha per sobre de l'autopista en direcció al parc dels Pinetons. En total seran 11 quilòmetres preparats per fer-los en tres o quatre hores.

La caminada és organitzada per un grup d'unes 10 persones i dissabte n'hi col·laboraran unes 125. Aquest divendres encara es poden adquirir les entrades –7 € per a socis, 9 € per a la resta– al Casal La República.

Edicions locals