Obra solidària sobre els refugiats, a Gallecs

La recaptació d''En-filats' anirà per a l'ONG Open Arms

Cultura

Obra solidària sobre els refugiats, a Gallecs
Obra solidària sobre els refugiats, a Gallecs | CRA'P

Divendres i dissabte el CRA'P torna a organitzar una sessió de teatre solidari, aquest cop en col·laboració amb el Consorci de Gallecs, amb l'obra En-Filats, del grup 10 de deu teatre de Cardedeu. Les actuacions es faran a Gallecs però el punt de trobada serà a l'aparcament del camp de futbol de Gallecs (19 h).

Es tracta d'un espectacle que parla dels refugiats, emigrants, immigrants, expatriats, desarrelats, desplaçats, expulsats i exiliats. “Hem vist molts ulls, un munt, enfilats per sobre de murs buscant, assenyalant amb el dit altres camins.

Hem sentit com creixen sota els peus, teixits uns amb els altres, nous filats que eixamplen mirades i fan d’aquest món un lloc de tots. Hem necessitat posar-hi paraules amb la lletra més elemental, i hem volgut compartir el que ara ens cal dir".

El preu de les entrades és de 5 €, que juntament amb les donacions voluntàries es destinaran íntegrament a l’ONG Open Arms. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia a info@espairuralgallecs.cat o cclamarineta@molletvalles.cat.

L'activitat és fruit de la col·laboració de CRA’P amb el Consorci de Gallecs i el programa Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet.

Edicions locals