Parets és el poble amb més d’usuaris del Bus Exprés de la Vall del Tenes

164 persones utilitzen aquesta línia cada dia, amb una mitjana de 35 passatgers per expedició

Societat

Inaugurada el juliol de 2010, el passat mes de març la e7 va superar el milió d’usuaris totals.
Inaugurada el juliol de 2010, el passat mes de març la e7 va superar el milió d’usuaris totals.

Parets és el municipi que més utilitza la línia de Bus Exprés de la Vall del Tenes, la e7. Així es desprèn del darrer informe de l'empresa Sagalés, que indica que 164 persones agafen alguna de les expedicions d’aquesta línia cada dia. La mitjana per expedició és de 35 usuaris.

De la resta de municipis per on passa aquest bus, segueixen a Parets en usuaris totals: Lliçà d’Amunt amb 73 viatgers diaris, Bigues i Riells amb 59, Santa Eulàlia de Ronçana amb 55 i Lliçà de Vall amb 36.

Per l’alcalde, Francesc Juzgado, aquestes dades reflecteixen "l’aposta per una mobilitat sostenible i per l'ús del transport públic, molt més eficient, segur, net i saludable, i amb un consum d'energia i un nivell d'emissions per persona molt més reduït".

La línia exprés e7 ofereix 43 expedicions diàries que uneixen els municipis ja citats directament amb Barcelona. D’aquesta manera el temps mitjà del recorregut complet (que parteix de Riells del Fai) es redueix a 45 minuts. Inaugurada el juliol de 2010, el passat mes de març la e7 va superar el milió d’usuaris totals.

Edicions locals