Cinema per conscienciar sobre la immigració

Aquest dissabte comença a Parets la XII edició del cicle ‘La mirada dels altres’ amb la pel·lícula Tanna

Societat

El cicle s'obre amb el film 'Tanna', dissabte a les 20h a Can Rajoler per 1 euro.
El cicle s'obre amb el film 'Tanna', dissabte a les 20h a Can Rajoler per 1 euro.

Aquesta tardor, Parets acull una nova edició (la dotzena ja) de 'La mirada dels altres', un projecte d'intercanvi social organitzat pel Servei d'Acollida de l'ajuntament que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans mitjançant diferents activitats. Enguany, consta d'una exposició, la projecció de quatre pel·lícules i un espectacle familiar a càrrec de Rialles Parets.

La primera activitat serà aquest dissabte dia 6 a les 20h al Teatre Can Rajoler amb la pel·lícula Tanna, nominada a l’Oscar al millor film en llengua no anglesa i que explica la història real d’amor impossible entre una parella d’aborígens australians. Paral·lelament, a la mateixa hora, a la Biblioteca Can Rajoler es projectarà Beyond Beyond, dirigida al públic infantil.

El divendres 19 d'octubre es podrà veure Incendies i, el 26 d'octubre La estación de las mujeres, totes dues al Teatre Can Rajoler, a les 20 h. El darrer espectacle es farà el diumenge 28 octubre a les 18 h al Teatre Can Rajoler, amb l’espectacle familiar de Rialles Parets El viatge d'en James.

El preu de l'entrada per al cinema és d'un euro i el de l'espectacle de Rialles de 7 euros ((gratuït pels socis del teatre). A més del cicle de cinema, la sala d'exposicions de Can Rajoler acollirà la mostra The most important thing d'ACNUR. que es podrà veure del 5 a 28 d'octubre.

Edicions locals