Yllana representarà els seus millors gags a Can Rajoler

Es podrà gaudir de 'Lo mejor de Yllana' diumenge a partir de les 18.30 h

Cultura

Yllana representarà els seus millors gags a Can Rajoler
Yllana representarà els seus millors gags a Can Rajoler | Yllana

La companyia teatral Yllana representarà diumenge (18.30 h) al teatre Can Rajoler de Parets Lo mejor de Yllana. Es tracta d'una autèntica festa teatral per celebrar els 25 anys de la companyia que van complir el 2016 –ara ja en són 27– amb una selecció de les seves millors creacions.

El muntatge repassa sobre l’escenari els grans moments de la trajectòria de la companyia amb una selecció dels millors esquetxos dels seus espectacles –Muu, Splash, Brokers, Star Trip, Chefs, Pagagnini, entre d’altres–.

Lo mejor de Yllana és un xou hilarant que farà realitat el desig dels  seguidors d’Yllana de gaudir, en un mateix espectacle, dels gags més  divertits de la companyia en aquest quart de segle.

Tot plegat serà possible amb els cinc actors, Fidel Fernández, Juan Ramos, Luis Cao, Juanfran Dorado i Jony Elías, sobre l'escenari.

Una companyia guardonada

Des que es creés el 1991, Yllana ha produït 29 espectacles i ha col·leccionat gairebé una trentena de premis. Dos d'ells reconeixien la seva trajectòria en les arts escèniques: Premio Escena en el 39è Festival Internacional de Teatro Contemporáneo (FITC) Lazarillo de Manzanares (Ciudad Real) el 2013, i Premio Trovador en el 19è Festival Castillo de Alcañiz (Terol) en 2012.

Quan va néixer, ho va fer com a companyia de teatre d'humor gestual. Tanmateix, amb el pas dels anys i dels espectacles ha diversificat la seva activitat fins a oferir diverses prestacions en el món de les arts escèniques i en l'audiovisual. Per una banda, es dedica a la creació, producció i distribució d'espectacles, esdeveniments i formats audiovisuals, i per l'altra banda, gestiona espais teatrals i desenvolupa diferents projectes en l'àmbit cultural.

Els membres d'Yllana són Juan Francisco Ramos, Marcos Ottone, David Ottone, Joseph O'Curneen i Fidel Fernández.

Edicions locals