Campanya a peu de contenidor per demanar a la ciutadania que recicli més

El Consorci de Residus posarà en marxa la iniciativa dilluns, per incrementar la mitjana de 38% de recollida selectiva

Societat

Des del 8 d’octubre fins al 26 de novembre, de dilluns a divendres i en horari de 16 a 20 h, dos equips de quatre informadors seran a peu de contenidor per informar els ciutadans sobre com poden contribuir a augmentar l'índex de reciclatge i demanar-los que separin els residus a casa.

El nivell de recollida selectiva que es registra a l’àmbit del Consorci és molt millorable, la mitjana és del 38%, i per intentar reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar al contenidor de la resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent, el Consorci posa en marxa una campanya a peu de contenidor.

La campanya que recupera el lema Aquí no llencem res!... Aquí ho reciclem tot! està adreçada a la gent que no participa en el procés del reciclatge i que no separa els residus domèstics a casa seva. Es tracta de promoure un canvi d’hàbits explicant els efectes negatius que té sobre el medi ambient llençar-los tots a la mateixa bossa i els efectes positius que té la correcta separació dels residus.

Finançada íntegrament pels Sistemes Integrats de Gestió (SIG) Ecoembes i Ecovidrio, es desplegarà a Granollers, Mollet, la Llagosta, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Canovelles, la Garriga, Caldes de Montbui, Sant Celoni i Cardedeu.

Edicions locals