Els arbres de Parets, a punt per l’esporga d’hivern

La campanya s’iniciarà el dia 15, però aquest dimecres 10 ja es farà una reunió informativa a les 19:30 a Can Rajoler

Societat

Els avisos i la senyalització es col·locaran als carrers afectats amb una antelació mínima de 48 hores.
Els avisos i la senyalització es col·locaran als carrers afectats amb una antelació mínima de 48 hores.

La campanya d'hivern d’esporga de l’arbrat de Parets és a punt de començar. No ho farà fins els dia 15 d’octubre, però aquest mateix dimecres ja es farà una sessió informativa a la sala d’exposicions de Can Rajoler pels veïns del Casc Antic. El dimecres següent, dia 17, se’n farà una segona al Club Sant Jordi pels veïns de l’Eixample, totes dues a les 19:30h.

Enguany els treballs començaran pels carrers del barri Cerdanet i continuaran pels carrers perpendiculars a l'avinguda de Catalunya, per a continuar per tota la resta de la trama de l'Eixample en primer lloc, i posteriorment a la resta de barris.

A Parets hi ha gairebé 6.000 arbres als carrers i uns 1.500 a les places, zones verdes i equipaments. L'esporga serà adaptada per a cada espècie en funció del seu estat fisiològic i dels condicionants de la seva ubicació. En el cas d’algunes espècies, en funció de la seva ubicació, no és recomanable ni necessari podar-les tots els anys, sinó només cada dos o tres anys.

Els avisos i la senyalització dels treballs d'esporga es col·locaran als carrers amb una antelació mínima de 48 hores per a facilitar la bona organització del veïnat. En aquest sentit, l’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana no aparcant els dies indicats als carrers que se senyalitzin per aquest motiu.

Està previst que la campanya d’esporga d’hivern d’enguany s’allargui 10 setmanes, una menys que l'any anterior.

Edicions locals