El TSJC vol més proves o que s’arxivi el cas Turull

El tribunal ha donat deu dies de marge a la fiscalia per que aporti més diligències sobre la cessió de patrimoni a la seva dona

Política

La dona de Turull, Blanca Bragulat, junt amb Francesc Homs, sortint de declarar sobre el cas aquest passat dilluns.
La dona de Turull, Blanca Bragulat, junt amb Francesc Homs, sortint de declarar sobre el cas aquest passat dilluns. | Pol Solà

Parets del VallèsACN

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha instat a la fiscalia a que demani més proves contra Jordi Turull i la dona, Blanca Bragulat. I a que, en cas contrari, s'arxivi el cas.

L’alt tribunal ha donat un marge de 10 dies perquè es demanin més diligències d'investigació contra Turull i Bragulat pel delicte d'insolvència punible que se’ls imputa. La petició arriba després de que el Tribunal Suprem hagi emès un document que certifica que l'exconseller ja ha dipositat una fiança superior als 96.000 euros que suposadament hauria cedit a la seva esposa per desprendre's de patrimoni.

D’aquesta manera, el TSJC coincideix amb l’advocat que porta el cas, Jordi Pina, que aquesta mateixa setmana també demanava més diligències i que es suspengués la instrucció.

Edicions locals