Sentència per la baralla entre un membre del CDR i un simpatitzant de Ciutadans

L’ex regidor paretà Joan Folguera rebrà 400 euros d’indemnització i n’haurà de pagar 120

Societat, Política

Extracte de la sentència dictada pel jutjat de Mollet.
Extracte de la sentència dictada pel jutjat de Mollet.

Parets del Vallès

La baralla que va implicar a l’ex regidor de Parets per ICV Joan Folguera, i el simpatitzant de Ciutadans José Maria G. Espejo ja té sentència. La jutgessa instructora del cas ha imposat multes a tots dos a raó de 40 euros per dia.

Segons els informes mèdics que van presentar els dos implicats, el cop que va rebre Folguera va necessitar deu dies de recuperació, mentre que l’esgarrapada al pit que va rebre Espejo en va necessitar tres. Per tant, Espeho ha estat sancionat a pagar 400 euros, mentre que Folguera n’haurà d’abonar 120.

El que passaria per una baralla entre els aleshores veïns, va passar al plànol polític donat que l’ex regidor és un actiu membre del CDR de Parets, i Espejo un reconegut simpatitzant de Ciutadans (tot i que el partit afirma que no és militant ni forma part de l’agrupació local).

Folguera afirma que està “content, per que més enllà de la major o menor quantia de la multa, es reconeix que vaig ser agredit”, i per tant no recorrerà la sentència. Mentre que Espejo assegura que sí que apel·larà la decisió judicial “ja que les agressions denunciades, que inclouen el trencament de les seves ulleres i una mossegada a la cama per part del meu gos, no queden demostrades”.

Edicions locals