Ara Parets-ERC prioritza una piscina descoberta i ampliar el servei de la residència

Són les principals propostes que ha presentat al govern del PSC durant la negociació del pressupost de 2019

Política

Espai que el grup d'Ara Parets proposa per a la construcció de la nova piscina descoberta pública.
Espai que el grup d'Ara Parets proposa per a la construcció de la nova piscina descoberta pública.

El grup municipal d’ERC, Ara Parets, ha posat la construcció d’una nova piscina descoberta i l’ampliació de la residència Pedra Serrada per la gent gran com a prioritats en la negociació a,n el govern del PSC dels pressupostos per l’any vinent.

La proposta dels republicans situaria la nova piscina municipal a l’entorn dels dos pavellons actuals, i demana que s’inclogui una partida en el pressupost 2019 per a la redacció del projecte i alhora una partida en el capítol d’inversions per iniciar la seva construcció. Pel seu portaveu, Jordi Seguer, seria la millor manera de comprovar que “el PSC realment vol construir el nou equipament i no és un dels seus tradicionals globus sonda a mesura que s’apropen les eleccions”, en referència a que el grup socialista també va anunciar que volia construïr una piscina descoberta pública.

Pel que fa a la residència es reclama que s’ampliï el servei del centre de dia de als dissabtes, diumenges i festius a partir de l’1 de gener i que es renegociï amb la Generalitat el conveni signat el 2012 per tal d’incrementar el nombre de places.

Habitatge, seguretat i reformes

Per altra banda en capítols com habitatge també s’ha demanat incloure una partida mínima d’inversió de 300.000 euros per a l’adquisició de pisos en mans de bancs per destinar-los a lloguer assequible, i que aquests siguin gestionats per l’Oficina d’habitatge. O en seguretat, que hi hagi un increment de la plantilla de la Policia Local i el manteniment d’una oficina de denúncies al nucli antic, ja que no està d’acord amb traslladar les dependències al sector IVECO.
També vol que es contractin dins dels plans d’ocupació locals “vigilants per a tots els parcs públics” que alhora s’encarreguin els treballs de manteniment.

Altres peticions són la rehabilitació d’espais com el mirador de Gallecs, Can Berenguer, el cementiri o el carrer Aragó; la reforma del parc de la Linera pel que fa a les basses i les barreres arquitectòniques i l’augment de places d’aparcament a l’avinguda Lluís Companys per solucionar la supressió dels estacionaments en els carrers Major, Travessera i Barcelona.

Edicions locals