Accident de trànsit a les obres de l’avinguda Lluis Companys

Una jove de Lliçà de Vall ha perdut el control del cotxe i ha donat positiu al control d’alcoholèmia

Societat

El palet de llambordes derribat amb el nou pas de vianants elevat instal·lat aquesta setmana darrera.
El palet de llambordes derribat amb el nou pas de vianants elevat instal·lat aquesta setmana darrera. | Albert Aguilera

L’avinguda Lluis Companys de Parets ha viscut avui el que és el ‘primer’ accident de trànsit des de que s’està remodelant. De fet, el xoc ha estat contra un palet de llambordes de les que s’estan instal·lant a la via.

L’accident s’ha produït al voltant de dos quarts de vuit del matí i, segons fonts policials, es tractava d’una noia jove de Lliçà de Vall que ha perdut el control del cotxe i s’ha endut per davant el mur de llambordes preparades per col·locar. La conductora no ha patit lesions i estava conscient, però sí ha donat positiu en el control d’alcoholèmia que se l’hi ha realitzat.

L’avinguda es troba en obres des de principis de l’estiu i, des de fa unes setmanes, es dona pas alternatiu als vehicles precisament al lloc de l’impacte, a l’alçada de l’encreuament de Lluis Companys amb el carrer Migdia. Just aquesta passada setmana, s’instal·lava un pas de vianants elevat en aquest punt, tot i que es desconeix si el nou reductor de velocitat ha pogut influir en la pèrdua de control del vehicle.

Edicions locals