La fiscalia demana vuit anys de presó per una agressió a un bar de Parets

Els fets es remunten a l’any 2012, quant tres homes van ferir greument a un altre

Societat

Fragment del text presentat per fiscalia on es detallen les lesions patides per l'agredit.
Fragment del text presentat per fiscalia on es detallen les lesions patides per l'agredit.

Aquest dimarts, dia 23, tindrà lloc la vista oral d’un judici per agressions que va tenir lloc al bar La Lola de Parets. Els fets van ocórrer el 16 de març de 2012, quant cap al voltant de les 22 h, tres homes van entrar a l’establiment i van apallissar a un quart causant-li greus ferides i traumatismes. Per tot això, la fiscalia demana una pena de vuit anys de presó pels agressors.

Segons les conclusions provisionals entregades al jutjat número 4 de Mollet, l’agredit va patir, entre d’altres lesions, una fractura mandibular i un traumatisme craniofacial que li van suposar més de tres mesos de recuperació.

Segons el text de la fiscalia, els tres acusats van entrar al citat bar, que es troba a la plaça Doctor Trueta, “de comú acord i amb ànims de menyscabar la integritat física” de l’agredit. Així, “es van apropar al mateix i li van propinar cops de puny, puntades de peu i cops amb tamborets a cap i a la cara, fent-lo caure al terra, a on van continuar colpejant-lo”.

Es desconeix el mòbil que va propiciar la pallissa, però per aquests fets la fiscalia no només demana vuit anys de presó, sinó també una indemnització de prop de 42.000 euros per les lesions i les seqüeles que aquestes han provocat a l’agredit.

Edicions locals