La castanyada més terrorífica, a Parets

Parets serà un dels municipis que comptarà amb un passatge del terror per Halloween

Cultura

Cal Jardiner acollirà les principals activitats de Halloween
Cal Jardiner acollirà les principals activitats de Halloween | Ajuntament de Parets

La castanyada i Halloween. Totes dues celebracions –una de catalana i l'altra d'importada– ompliran d'actes el Baix Vallès. Tanmateix, els passatges del terror i les activitats que juguen amb la por guanyen any rere any un pes més important.

A Parets, el casal de joves Cal Jardiner prepararà dissabte la Castanyada terrorífica, amb diverses activitats. De 17 h a 18 h seran els tallers infantils i juvenils de Halloween, amb la col·laboració de l'Associació Rodola; a les 18 h hi haurà una xocolatada; i de 20 h a 23 h es farà el túnel del terror Terror al cinema, a càrrec d'Ara Sarau. A més, els Casals Municipals de Gent Gran organitzen diversos berenars i balls per a la castanyada. Dijous va ser el primer, al Casal Sant Jordi, aquest divendres (17 h) és el segon, al Casal Ca n'Oms, amb l'actuació musical de Duo Monseny, i dissabte (16.30 h) serà l'últim, al Casal Asoveen, amb l'actuació de Choffers.

També hi haurà activitats de castanyada i Halloween a Mollet, Montornès, la Llagosta, Montmeló, Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles.

Edicions locals