Contra la violència masclista, ‘Prou d’hòsties!’

La campanya municipal de Parets contra la violència envers les dones arriba ja a la seva 18ena edició

Societat

Cartell de la campanya, que durarà tot el mes de novembre.
Cartell de la campanya, que durarà tot el mes de novembre.

Parets inicia un any més, i ja en van 18, la seva campanya municipal contra la violència de gènere: ‘Prou d’hòsties!’. Els actes començaran el proper diumenge 4 de novembre amb la representació de l’obra La noia de la làmpada, a les 18.30 h, al Teatre Can Rajoler, però la campanya estarà activa durant tot el mes de novembre. L’objectiu és sensibilitzar la població i per això hi haurà actes de tot tipus i dirigits a totes les edats.

El dilluns 5 i també el 20 novembre, hi haurà tallers per a pares i mares a càrrec de Leonor Cantera, doctora i professora titular del Departament de Psicologia Social de la UAB. Les inscripcions es poden fer al telèfon 93 573 79 79. Les places són limitades.

Del 8 al 22 novembre, es podrà veure, al Casal de Joves Cal Jardiner, l’exposició ‘Reapropiant-nos de les nostres vides’, històries en primera persona de dissidència. El dimarts dia 13, a les 18 h, el casal també acollirà el taller sobre noves masculinitats ‘Alegries, embolics i responsabilitats de ser un tio’ a càrrec de Teo Pardo, activista trans, feminista i educador afectiu-sexual de Sida Studi.

Mentre que també a Cal Jardiner, el 22 de novembre tindrà lloc un altre taller sobre diversitats sexuals i de gènere: ‘En la varietat està el gust’, i un curs gratuït d’autodefensa per a dones a càrrec de José Luis Estudillo de l’Escola de Taekwondo Lee Young, els dies 24 de novembre i 1, 15 i 22 de desembre. Les places son limitades i cal inscriure’s prèviament al propi casal.

També hi haurà sessions de teatre per a l’alumnat de 5è de Primària del municipi i una exposició i guia documental sobre el tema, que es podrà veure a la Biblioteca Can Rajoler durant tot el mes.

Edicions locals