La sala Basart Cooperativa acull el xou 'El comediant'

Marcel Tomàs i Toni Escribano dirigeixen i interpreten aquest espectacle que, a més de molt d'humor, també compta amb poesia, crítica i reflexió

Cultura

La sala Basart Cooperativa acull el xou 'El comediant'
La sala Basart Cooperativa acull el xou 'El comediant' | Marcel Tomàs i Toni Escribano, directors i actors de l'obra, faran esclatar de riure els assistents

La sala Basart Cooperativa acollirà dissabte (22.30 h) un nou cafè teatre, dins de la programació d'espectacles, amb l'obra El comediant, dirigit i interpretat per Marcel Tomàs i Toni Escribano.

Es tracta de l’últim espectacle del clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre Marcel Tomàs. Un enginyós i divertidíssim xou que inclou humor, música, teatre d’objectes, improvisacions al moment, imaginació al poder i histrionisme elegant, però també poesia, crítica, reflexió i un gran sentit de l’humor, segons la millor tradició del cabaret.

El públic, a més, es convertirà en el protagonista de la funció, sense saber-ho. El fil conductor són petits flaixos de la vida d’un comediant que no perd mai la capacitat de somiar.

Tot plegat és un xou de la companyia Cascai Teatre, fundada per Tomàs i Susana Lloret el 1998, i que aposta per "pallassos moderns, que han perdut el nas vermell i les robes de coloraines, s’han humanitzat i formen part de la nostra societat", expliquen des de la companyia.

Edicions locals