Parets ja escalfa motors per La Marató de TV3

Aquest proper diumenge s’organitza una bicicletada popular per recaptar fons contra el càncer

Societat

Imatge de la campanya de La Marató d'enguany, dedicada a la lluita contra el càncer.
Imatge de la campanya de La Marató d'enguany, dedicada a la lluita contra el càncer.

El 16 de desembre tindrà lloc una nova edició, la 27ena ja, de La Marató de TV3, que enguany es dedicarà a recaptar fons per la lluita contra el càncer. I a Parets ja es comencen a organitzar els primers actes per col·laborar amb el popular programa televisiu.

Aquest mateix diumenge, dia 18, el CEIP Vila Parietes organitza una bicicletada popular solidària: amb sortida a les 10.00 hores des del centre escolar, s’anirà pel camí fluvial fins a Lliçà de Vall i tornar. La inscripció costa cinc euros i es donarà entrepà, beguda, una xocolatina i una bossa d’obsequis. Les inscripcions a la pròpia escola ja es van tancar, però es pot enviar un correu electrònic a la direcció ampavipa@hotmail.com.

Per altra banda, el grup ‘La il·lusió no té edat’, format per usuaris dels Casals de la Gent Gran de Parets, oferirà un any més el seu ja tradicional espectacle de playbacks per La Marató. Serà el dia 1 de desembre, a les 17.00 hores, al teatre de Can Rajoler. I també a Can Rajoler, la seva biblioteca ha estat recollint donacions de llibres de segona mà que es poden adquirir pel preu simbòlic d’un euro.

Si no es pot col·laborar a través d’aquestes iniciatives, sempre es pot fer directament al compte de La Marató: ES94 2100 0555 34 0202122222. I si es vol anar de públic al plató televisiu, cal fer la sol·licitud enviant un missatge a publiclamarato@tv3.cat. Un cop rebuda la petició, l’organització del programa es posarà en contacte per demanar les dades personals (nom, cognoms i DNI), l'edat, la quantitat de persones que volen anar-hi, i a partir d’aquí s’ajustarà el torn en funció de les places disponibles.

Enguany és la quarta edició de La Marató que es dedica al càncer, després de les de 1994, 2004 i 2012.

Edicions locals