Aquest diumenge s’inaugura la remodelació del carrer Major

L’acte també servirà per presentar en públic les noves plataformes de recollida d’escombraries

Societat

Aquest diumenge s’inaugura la remodelació del carrer Major
Aquest diumenge s’inaugura la remodelació del carrer Major

Aquest proper diumenge, dia 18, tindrà lloc la festa d’inauguració de la reforma del carrer Major de Parets, el darrer pas de la rehabilitació del centre històric junt amb la dels carrers Barcelona i Travesseres. Una inauguració que comptarà amb música i menjar i que servirà també per presentar públicament una de les tres noves plataformes mòbils de recollida selectiva de residus.

L’acte començarà a les 12 h. amb l’actuació de la Swing Tenes Band i s’oferirà un vermut popular per part dels restaurants El Jardí, La Plaça-Petit Galera, El Racó de les Brases i Ribas do Sil.

Amb aquesta actuació, l'Ajuntament busca recuperar el concepte de centre històric per dotar de nou aquest indret de singularitat i de caràcter; recobrar els antics espais com a punt de trobada per al veïnat, impulsar el comerç local, i aportar els elements necessaris per liderar la centralitat i la identitat de la vila.

Per altra banda, durant aquesta setmana ja s'ha dut a terme el repartiment de bosses de recollida selectiva i imans de nevera amb els nous horaris entre els veïns.

Aquesta remodelació forma part dels objectius establerts en el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019.

Edicions locals