El casal de Ca n’Oms estrena reformes

Les obres de rehabilitació d’aquest local per la gent gran s’inauguren aquest dissabte

Societat

El casal de Ca n’Oms estrena reformes
El casal de Ca n’Oms estrena reformes

La reforma del casal per la gent gran de Ca n’Oms ja està enllestida: aquest proper dissabte, dia 17, es presenten a les 17h amb una festa que comptarà amb un petit refrigeri i un ball d’inauguració.

Els treballs de millora han consistit en l’adequació de la planta baixa de l’equipament, on s’ha canviat el terra, s’ha substituït la fusteria de marcs i portes, s’han renovat les instal·lacions d’electricitat i subministraments, i s’han col·locat nous elements per a la millora de l’accessibilitat.

Unes obres que van començar al setembre, fet pel qual l’activitat del local s’ha traslladat temporalment a un espai de la sala Cooperativa, i que han entrat dintre de les ajudes de concedeix la Diputació de Barcelona pel manteniment del patrimoni local. D’aquesta partida pressupostària, 120.000 euros han estat per la reforma de Ca n’Oms (48.000 € pel casal i 72.000 € per la sala polivalent).

L’acte d’inauguració estarà presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i per la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Susanna Villa.

Edicions locals