Els bombers intensifiquen les actuacions al Baix Vallès pels forts aiguats

Les poblacions de Montornès, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost van patir incidents per les pluges

Societat

Els bombers intensifiquen les actuacions al Baix Vallès pels forts aiguats
Els bombers intensifiquen les actuacions al Baix Vallès pels forts aiguats

Les intenses pluges de dijous feien activar l'Inuncat, el servei d'emergències per inundacions i aiguats de Protecció Civil, i obligaven als Bombers a realitzar diverses actuacions al Baix Vallès.

A Montornès es van comptabilitzar dues sortides. La primera al carrer Antoni Gaudí per retirar l'aigua acumulada a dos aparcaments en construcció i la segona al carrer Mare de Déu de Montserrat on es van embossar les canonades d'un àtic.

Per la seva banda, a Santa Maria de Martorelles també es van dur a terme dues actuacions. Al kilòmetre 2 de la carretera BV 5006 es va produir una esllavissada mentre que al carrer Font del Ca un esvoranc va deixar un pas de vehicles i persones tallat. Així mateix, en aquest últim incident es va evacuar la casa propera a l'esvoranc i es va tallar l'accés a una vintena de cases a partir del número 40 del carrer per ordre dels bombers. El regidor David Escartín explica que el pas als vehicles "encara està tallat" i que "s'intentarà que demà es puguin treure els cotxes que hi estan atrapats". Pel que fa a l'obra que s'haurà de dur a terme per recuperar la via, Escartín explica que és "complexa, perquè s'ha de fer un mur nou", però que "es començarà al més aviat possible".

Segons va informar l'Ajuntament del municipi prop del carrer afectat per l'esvoranc, els propietaris de Can Ferriols van donar permís per "habilitar el pati de la masia com a pas alternatiu de vianants".

A les 12.14 h del matí també es va realitzar una actuació a Sant Fost. Una furgoneta va bolcar al kilòmetre 7 de la B-500. La conductora del vehicle va quedar ferida "menys lleu" i va ser traslladada al Hospital de Mollet.

Edicions locals