Parets aprova una moció per condemnar tot tipus de violència

El text, proposat pel PSC, afirma que "la situació del conflicte a Catalunya ha arribat al seu límit"

Política

Parets aprova una moció per condemnar tot tipus de violència
Parets aprova una moció per condemnar tot tipus de violència | eldiario.es

Parets ha aprovat una moció per condemnar tot tipus de violència a proposta del grup municipal del PSC. El text afirma que “la situació del conflicte a Catalunya ha arribat al seu límit” i demana “un exercici de responsabilitat a totes les forces polítiques de l’Ajuntament”.

El document aprovat condemna “rotundament qualsevol tipus de violència, vingui d’on vingui, i independentment del motiu que l’hagi propiciada”. Per això reclama que totes les forces polítiques donin “exemple” i siguin “els primers en no atiar ni crispar més l’ambient amb un tema que no ens toca a nosaltres, perquè no en tenim les competències, donar la solució, més enllà de les opinions, legítimes i respectables, que totes i tots tenim a títol personal i com a partits”. Per això demana “intentar no atiar la crispació amb iniciatives, propostes i mesures que vagin en la direcció contrària”.

La moció s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els grups consistorials: Sumem Parets, Ara Parets ERC, NOPP, PDeCAT i el propi grup socialista, al govern municipal., i amb l’abstenció de Ciutadans.

Edicions locals