El desert marroquí, a Can Rajoler

L’Associació Fotogràfica de Parets proposa un viatge al Marroc en una exposició amb més d’una trentena d’imatges

Cultura

Cartelll de l'exposició, que es podrà visitar des d'aquest dimecres fins al 16 de desembre.
Cartelll de l'exposició, que es podrà visitar des d'aquest dimecres fins al 16 de desembre.

L’Associació Fotogràfica de Parets (AFP) exposarà a Can Rajoler més d’una trentena d’imatges sota el títol ‘Marroc: la llum del desert'. La inauguració tindrà lloc el proper dissabte, dia 1, a les 11’00 h., tot i que es podrà visitar ja des de d’aquest dimecres fins el proper 16 de desembre.

Tot va sorgir amb la idea de fer un viatge fotogràfic “però no per veure els típics llocs turístics, sinó aquells racons on el turisme no arriba”, tal com explica el president de l’AFP, Miquel Portell. Així que van visitar Marroc “a través d’un guia que ens portava fora de les rutes organitzades: enmig del desert, a les gorgues de naixement d’un riu...”.

Van ser una quinzena els membres de l’associació que, pagant de la seva butxaca, es van apuntar a l’experiència. I d’allà van sorgir aquesta trentena llarga de fotos: “En tenim unes 35 per penjar, però dependrà de l’espai que tinguem per saber si hi cabran totes”.

I tot i que des d’aquest dimecres 28 ja es podran veure penjades de la sala d’exposicions de Can Rajoler, s’ha traslladat la inauguració oficial fins dissabte 1 de desembre per poder fer un acte més lluït. Ja que, a més de poder veure aquestes imatges dels racons menys coneguts de Marroc, hi haurà l’actuació musical del grup Cous-Cous, i també un tast de te i pastes marroquines.

Edicions locals