Els calamars farcits de La Pèrgola, platet guanyador del Parets D Tapes

Els 18 bars i restaurants participants a aquesta ruta gastronòmica han servit prop de 3.000 racions

Societat

Els calamars farcits de La Pèrgola, platet guanyador del Parets D Tapes
Els calamars farcits de La Pèrgola, platet guanyador del Parets D Tapes

La ‘Cassoleta de calamars farcits’ del Bar-Restaurant La Pèrgola, ha estat la tapa preferida pels participants del Parets D Tapes d’enguany. Una ruta gastronòmica per 18 establiments de restauració del municipi que han servit prop de 3.000 racions.

En total, han estat 308 els participants que han omplert la butlleta, i el platet presentat per La Pèrgola ha rebut 47 vots en una tria molt igualada, ja que el segon i tercer classificats han obtingut 46 i 43 vots respectivament.

D’entre tots els votants que van completar la ruta de les 18 tapes, el primer premi de dues entrades pel Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya ha recaigut en Cristina Montolio. Albert Matas ha guanyat les dues entrades per a dos espectacles al Teatre Can Rajoler, i Claudia Navarro ha resultat premiada amb el sopar per a dues persones en qualsevol dels establiments participants.

“Els propis restauradors ens han transmès que ha estat tot un èxit, sobretot perquè molts clients hi anaven per primera vegada”, afirma l’alcalde, Francesc Juzgado. Mentre que per la regidora de Comerç, Àfrica Martínez, el Parets D Tapes “és una bona forma de publicitat, ja que moltes vegades no ens movem de la nostra zona i anem sempre als mateixos llocs. I així és una forma d’anar a llocs que no es coneixen”.

Corrobora aquest fet Joan Ruiz, de La Pèrgola, qui afirma que “el millor ha estat que ha vingut molta gent nova que no havia vingut mai”, a part, és clar, de rebre el premi a la millor tapa: “No ens ho esperàvem, i és un orgull”. L’oferta de platet més beguda per 2’5 euros, doncs, ja s’ha acabat. Però com conclou el propi Ruiz: “La tapa segueix a la carta i esperem que això serveixi perquè la gent repeteixi”.

Edicions locals