Prop de 400 persones participen a la Petjada Gallecs

Era la 21ena edició d’aquesta caminada popular organitzada per la penya Blaugrana i l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume

Societat, Esports

La caminada durant la seva sortida, pel camí de Can Serra.
La caminada durant la seva sortida, pel camí de Can Serra.

Ja hi havia prop de 400 inscrits a la 21ena caminada Petjada Gallecs, que cada any organitzen la penya Blaugrana de Parets junt amb l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume. Depenia, però, de la meteorologia que el nombre final de participants fos més o menys alt, i el sol d’aquest passat diumenge va ajudar a que finalment fossin en concret 380.

Amb sortida des de l’era de Can Serra –davant del local social de la penya-, i després d’un parell de punts d’avituallament¡ -un d’ells a l’ermita de Gallecs- es va arribar al final, a la masia de Can Jornet, després de més de 13 kilòmetres de ruta i més de dues hores de passejada. Allà esperava una botifarrada i repartiment d’obsequis i regals.

“Es van sortejar dues pilotes oficials del Barça i dos xecs regal per Vallès Clínic. Però tothom es va endur una bossa amb obsequis d’altres empreses locals patrocinadores, com pots de Nocilla o sobres de Cola-cao de Nutrexpa, i fregalls i baietes de Vileda, a més d’una samarreta commemorativa d’aquesta edició 2018”, explica el president de la penya Blaugrana, Quim Esteve.

El cotxe escombra “hi era per si algú es feia mal o no podia acabar, però tot va anar molt bé durant tot el matí i no es va haver de fer servir”, conclou.

Edicions locals