Prop de 250 persones al sopar anual de Parets Contra el Càncer

L’acte va aconseguir recaptar al voltant de 8.000 euros bruts

Societat

Prop de 250 persones al sopar anual de Parets Contra el Càncer
Prop de 250 persones al sopar anual de Parets Contra el Càncer | Associació Fotogràfica de Parets

Prop de 250 persones van participar el passat divendres al sopar que organitza anualment l’associació Parets Contra el Càncer. Tenint en compte que el cost del cobert –servit pel restaurant La Salut- era de 35 euros per cap, es van recaptar, doncs, al voltant de 8.000 euros bruts.

“La quantitat neta encara no la sabem ben bé, ja que d’aquí encara cal restar les despeses”, explica la presidenta de l’associació, Montserrat Muntaner. Però en qualsevol cas “tot va anar molt bé. La sala (Basart de la Cooperativa) estava plena i a tothom l’hi van agradar molt les actuacions dels cors de l’Escola de Música, tant el juvenil com el dels grans”, resumeix. A més, es van repartir 150 obsequis donats per empreses i comerços del poble, el pa va ser donat per forn i pastisseria Guàrdia, i les postres van anar a càrrec de Vallès Clínic.

I tot i que La Marató de TV3 està dedicada enguany a la lluita contra el càncer, cal aclarir que aquest sopar és el que organitza cada any l’associació pel seu propi funcionament. Com per exemple, la tenda d’articles de segona mà que tenen als Horts del Rector (a la plaça Josep Pla, 7). Allà hi arriben donacions que després es revenen a preus simbòlics.

“Al principi, fa tres anys, eren només joguines, però ara ja hi tenim una mica de tot”, explica Àngels Ruiz, una de les voluntàries de la tenda. I posa un exemple recent del seu funcionament: “Nosaltres no venem el que ens donen: diguem que hi posem un preu mínim. L’altre dia vam vendre una joguina infantil, una granja d’animals de la marca Fischer Price. El preu que havíem posat era de quatre euros. En canvi, la persona que se’l va emportar va pagar amb 5 euros i no va voler l’euro de canvi”.

Una manera més de contribuir amb la causa (també es pot fer, és clar, donant joguines o d’altres articles a la botiga). I en qualsevol cas, la presidenta de l’associació ja avança que, més enllà dels actes propis per recaptar fons, “també estarem presents a una de les paradetes de Nadal de la plaça de la Vila on allà sí que recaptarem fons per La Marató de TV3”, conclou.

Edicions locals