El PSC reclama les pagues extres pels funcionaris

El govern municipal de Parets presenta un calendari de retorn de les pagues retallades fins al 2026

Societat, Política

El PSC reclama les pagues extres pels funcionaris
El PSC reclama les pagues extres pels funcionaris

Parets del Vallès

El PSC de Parets demana a la Generalitat el retorn de les pagues extres dels funcionaris catalans. El govern municipal proposa que es presenti un calendari de retorn de les pagues de 2013 i 2014 durant 8 anys, finalitzant el 2026.

Així ho reclamen a una moció registrada perquè “una de les moltes conseqüències de les retallades del Govern de la Generalitat dels últims anys ha estat la pèrdua de drets econòmics i laborals dels treballadors i les treballadores públiques”. Davant aquesta situació, el text proposa “el retorn de les pagues extres dins d’un període raonable, tal com plantejaven en les negociacions ara trencades, els sindicats més representatius”.

El portaveu del PSC, Antoni Fernández, demana que “es fixi quan abans un calendari concret de retorn també de la resta de drets suspesos i sostrets que encara resten pendents de retornar". Mentre que l'alcalde, Francesc Juzgado, creu que "després de les mobilitzacions de metges, bombers i estudiants, la dels funcionaris és una mostra més que quelcom falla i cal trobar solucions urgents a les justes demandes de col·lectius pilars de la nostra societat".

Edicions locals