Tret de sortida a la Fira de Santa Llúcia

Els actes començaran amb un concert nadalenc a Can Rajoler el dijous a les 19.00 hores

Cultura, Societat

La plaça de la Vila durant la Fira de Santa Llúcia de l'any passat.
La plaça de la Vila durant la Fira de Santa Llúcia de l'any passat.

La tradicional Fira de Santa Llúcia, que se celebrarà aquest proper cap de setmana, donarà el tret de sortida a un ampli ventall d’activitats que s’han programat sota el nom de ‘Somiem el Nadal a Parets’.

La fira es podrá visitar dissabte i diumenge a la plaça de la Vila, amb parades de botigues i activitats complementàries com ara l’Arbre dels desitjos, el tió, el dimoni escuat, el camell del patge, llenyataires, cercavila dels pastorets, i l’actuació dels tabalers i espectacle de foc, a càrrec de Diables Parets. Estarà oberta d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.30 h.

La primera de les activitats, però, tindrà lloc aquest dijous dia 13 a les 19 h, al Teatre Can Rajoler, amb el Concert de Nadal a càrrec de l’Escola Municipal de Música. A la primera part hi haurà les actuacions de les orquestres, conjunts instrumentals i corals, i a la segona la presentació del Macro-Cor, amb interpretació de temes de gòspel.

El dissabte 15 de desembre tindrà lloc la visita del Patge Reial, que arribarà de la mà de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume a recollir les cartes de la mainada, a partir de les 10 h, a la plaça de Doctor Trueta. Durant el matí hi haurà tallers i jocs per a infants i xocolata amb melindros sense gluten.

Edicions locals