La màgia de Gerard Borrell arriba dissabte a la Sala Basart

El mag català representarà l'actuació 'Magia Comedy' al teatre paretà

Cultura

La màgia de Gerard Borrell arriba dissabte a la Sala Basart
La màgia de Gerard Borrell arriba dissabte a la Sala Basart | Showmag / Pablo Rios

El mag Gerard Borrell portarà dissabte (22.30 h) l'espectacle Magia Comedy a la Sala Basart Cooperativa. L'espectacle està dirigit per Borja Rabanal i interpretat pel mateix Borrell.

Els assistents podran gaudir d'un xou d’humor al més pur estil de Las Vegas on la comèdia, la sorpresa i l’engany aniran de bracet. “L’humor ens fa més intel·ligents. Aquest és el secret”, afirma Borrell, que s'ha convertit en tota una revolució en el món de la comèdia i l’il·lusionisme.

El fil conductor de l'actuació és molt simple: un mag fent diferents jocs de màgia –mocadors, cordes, escapisme, cartes, grans il·lusions...–, però amb una finalitat molt important, fer gaudir i riure el públic. Tot plegat amb una posada en escena pensada, un disseny atractiu de llums, músiques divertides, números de playbacks i balls que arrencaran més d'un somriure. I també s'ha de comptar amb la improvisació del protagonista. Magia Comedy és la unió d'un xouman i un mag en una mateixa persona.

Més de 10 anys de trajectòria

Gerard Borrell, graduat en art dramàtic pel col·legi de teatre de Barcelona, es va iniciar en el món de la màgia còmica el 2005 "per tenir una bona excusa per trepitjar un escenari". És mag, presentador, mestre de cerimònies, actor de teatre, de cine, de doblatge i especialista, i ha fet més de 14 obres de teatre, màgia de prop en diferents espais, assessoraments màgics, espectacles de màgia en diferents teatres del territori, participacions en programes i sèries de televisió. De fet, és membre del concurs Pura Magia de TVE i un mag habitual als teatres de tota la península.

Edicions locals