L’agenda nadalenca a Parets

Aquest mateix dijous a les 18.00 h. tindrà lloc una edició especial de l’Hora del Conte a Can Butjosa

Cultura

La Fira de Santa Llúcia d'aquest passat cap de setmana a la plaça de la Vila.
La Fira de Santa Llúcia d'aquest passat cap de setmana a la plaça de la Vila.

Després de la Fira de Santa Llúcia d’aquest passat cap de setmana, Parets ja prepara la resta d'actes de l'agenda de Nadal. El primer d’ells serà aquest mateix dijous a les 18.00 hores a la Biblioteca Can Butjosa, amb una edició especial de l’Hora del Conte amb cançons de Caro von Arend i lectures de contes i rondalles nadalenques.

L’endemà, divendres 21, a partir de les 21.00 hores, al Casal de Joves Cal Jardiner tindrà lloc el sopar popular de Nadal amb les actuacions de Combo Llatí, Combo Mediterrani, Friday Mood i Ian Vico, al preu de 3 euros. A més, mateix divendres serà el primer dia que s’obrirà la pista de gel sintètic, que enguany s’instal·larà a la plaça de la Vila.

Ja dissabte 22, a les 17 h i a la plaça Doctor Trueta, tarda de nadales a càrrec dels Coros Rocieros Alborada de Parets i El Roure de Polinyà. I a les 18.00 h. a la Sala Basa­rt de la Cooperativa, tindrà lloc la trobada poètica ‘Nadal de cultures’, a càrrec del Niu d’Art­ Poètic. Mentre que diumenge 23 a les 10.00 h. al Poliesport­iu Municipal Joaquim Rodríguez, sortirà la cursa solidària “CorreParets 2018. Si tu corres, jo jugo”.

El dimecres 26 de desembre serà un dels dies més esperats de la mainada amb la visita de Teia el Tió a càrrec del grup La Companyia al Poliesportiu Municipal amb la col·laboració de la Comissió de Festes del poble. A les 19 h, al Teatre Can Rajoler, es representarà l’espectacle nadalenc “Pastorets, cap a Parets” a càrrec de la Cia. Riallera de Joves Paretans.

Finalment, el dia 5 de gener, els més petits gaudiran d’una tarda màgica amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient que sortiran a les 17.30 h. de Can Vila, arribaran a les 18.00 h. plaça Marcer i a les 19.00 h0 a la plaça de la Vila. Tot plegat gràcies a l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume i a les entitats del municipi que col·laboren.

Edicions locals