Joan Pera, cap de cartell de la programació a Can Rajoler

També destaquen Santi Rodríguez, Pep Plaza i el montmeloní Martí Torras

Cultura

Joan Pera, cap de cartell de  la programació a Can Rajoler
Joan Pera, cap de cartell de la programació a Can Rajoler

L'obra Alguns neixen estrellats, de Joan Pera i David Olivares, és un dels plats forts de la programació cultural d'espectacles de Parets, del gener al maig. Aquesta nova actuació de Pera, en què homenatja alguns dels còmics més emblemàtics dels darrers temps, es podrà gaudir el 28 de gener al teatre Can Rajoler.

També destaca en les representacions dels pròxims cinc mesos la participació de Santi Rodríguez o de Pep Plaza. El primer presentarà Infarto ¡no vayas a la luz! el 7 d'abril, una comèdia sobre la vida, on s'ensuma la tragèdia. I el segon interpretarà I ara què més? l'11 de maig, en què Plaza imitarà més de 60 personatges diferents en una hora i mitja. I en l'àmbit baixvallesà, el 5 de maig aterrarà El tràmit, una comèdia marciana dirigida pel montmeloní Martí Torras, i escrita per Fernando Trías de Bes.

Pel que fa a la resta d'espectacles, n'hi haurà alguns que seran musicals. És el cas del concert de Cap d'Any Nadal Big Band, l'1 de gener a la tarda, Maraca Soul de The Gramophone Allstars Big Band el 26 de gener, i Records de Haldor Mar el 17 de febrer, Onírico live de Kant Freud Kafka.

La resta de muntatges seran teatrals. Ramon Madaula portarà el sainet Perduts... per elles el 3 de febrer, Miki D'Kai interpretarà Gordos, una comedia XXL el 9 de febrer, el 9 de març arribarà Víctor Parrado amb El peliculero, el 13 d'abril Pedro Llamas representarà La extinción en llamas, i la programació acabarà el 19 de maig amb Lapònia, un debat sobre la veritat i la mentida dirigit per Cristina Clemente i Marc Angelet.

A més, emmarcat en la programació del Març de Dones 2019, el 3 de març es podrà assistir a l'espectacle Només una vegada, dirigit per Marta Buchaca, que tracta la violència de gènere.

Edicions locals