Arriba la tercera edició de la CorreParets

Aquest diumenge a les 10.00 h. surt aquesta cursa solidària des del Poliesportiu Joaquim Rodríguez

Societat, Esports

Arriba la tercera edició de la CorreParets
Arriba la tercera edició de la CorreParets

Diumenge a les 10 h arrencarà la tercera edició de la cursa solidària CorreParets des del Poliesport­iu Municipal Joaquim Rodríguez. Es tracta d’una cursa solidària amb un recorregut de 7 quilòmetres per l’anella esportiva de Parets on, més que mai, el que compta és participar. “És una jornada saludable, on es fa esport, i a més es col·labora en una bona causa”, destaca Antoni Fernández, regidor d’esports.

Sota el lema de 'Si tu corres, jo jugo', els diners recaptats amb les inscripcions serveixen “per comprar joguines per a nens i nenes del poble en situacions difícils”, explica l’alcalde, Francesc Juzgado. En concret, és la tenda local de la cadena Don Dino la que facilita els regals: “La donació va íntegrament a Càritas, i des d’allà es gestionen les joguines més convenients segons les necessitats que hi hagi”, explica la responsable de la franquícia, Antonia Cladellas. S'esperen fins a 600 participants vestits de Pare Noel.

Aquest cap de setmana també es podran gaudir d'altres activitats nadalenques al municipi. De fet, aquest divendres s'obre la pista de gel sintètic, que enguany s’instal·larà a la plaça de la Vila. I dissabte (17 h) a la plaça Doctor Trueta hi haurà una tarda de nadales a càrrec dels Coros Rocieros Alborada de Parets i El Roure de Polinyà.
A més, dimecres 26 serà un dels dies més esperats de la mainada amb la visita del Tió, a càrrec del grup La Companyia al Poliesportiu Municipal i amb la col·laboració de la Comissió de Festes del poble. I a les 19 h, al Teatre Can Rajoler es representarà l’espectacle nadalenc Pastorets, cap a Parets, a càrrec de la companyia Riallera de Joves Paretans.

Edicions locals