Patins contra la fibrosi quística

El Club de Patinatge Parets organitza un festival benèfic aquest dissabte al Pavelló Joaquim Rodríguez

Societat, Esports

Participants a l'acte durant un assaig.
Participants a l'acte durant un assaig.

El Club de Patinatge Parets organitza aquest proper dissabte un festival benèfic dedicat a recaptar fons en la lluita contra la fibrosi quística. Serà a les 17.30 hores al Pavelló Municipal Joaquim Rodríguez.

Després del festival de Nadal, l’entitat farà donació dels ingressos d’aquest nou acte a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, un dels tres únics de referència a Catalunya en el tractament d’aquesta malaltia. A l'acte hi participarà Jerome, el nen de Parets el cas del qual va propiciar l'organització d'una sèrie d'iniciatives per recaptar fons contra aquesta malaltia. 

L'entrada solidària costa tres euros, i si no es pot acudir, es pot col·laborar igualment fent aportacions al compte ES02 0081 5154 2900 01813582, posant 2018.238 com a concepte. I donat que una hora després, a les 18:30, hi haurà un concert circular a la 'sala nova’ del pavelló, els assistents a l’acte del Club Patinatge Parets que quant en surtin vulguin anar també al concert, podran fer-ho amb un 50% de descompte mostrant el tiquet.

Edicions locals