Prop de 3.300 persones passen per la pista de gel de Parets

Han estat prop de mig miler menys que l'any passat, quan es va instal·lar per primer cop

Societat

La pista de gel el passat dilluns al matí, últim dia que va estar oberta.
La pista de gel el passat dilluns al matí, últim dia que va estar oberta.

3.279 persones han passat per la pista de gel que enguany s'ha instal·lat a la plaça de la Vila i que tancava aquest passat dilluns, dia 7. El que significa 469 usuaris menys que l'any passat, quan van ser 3.748 qui van visitar la pista aleshores ubicada a la plaça Doctor Trueta.

Tot i la baixada d'assistents, la instal·lació ha tingut un èxit similar al del primer any (enguany era el segon). "Mai ha estat plena del tot, però sempre hi havia gent", explica Clàudia Flaqué, de l'Associació Rodola, que ha estat al càrrec del servei de cessió gratuït dels patins.

"Si hi havia espai per entrar al moment, s'hi entrava. Però en principi s'havia de reservar primer i els torns eren de mitja hora". Tot i que més d'un i una repetia: "D'alguns ja sabíem el número de peu", un número que anava del 26 al 48, "tot i que també teníem patins adaptables per a altres talles, sobretot més petites".

Van anar-hi sobretot "pares amb nens petits i adolescents" i amb més afluència "en dies no festius i a la tarda, a partir de les cinc". Tot sense cap incidència més enllà d'alguna petita trompada pels que patinaven per primera vegada, "tot i que alguns a mesura que repetien ja en van anar aprenent".


La pista es tornarà a instal·lar l'any que ve però en principi no es repetirà a la plaça de la Vila perquè la voluntat de l'Ajuntament és que la seva ubicació sigui itinerant.

Tres dels sis membres de l'associació Rodola que s'encarregaven del servei de cessió dels patins.

Edicions locals