Ara Parets ERC demana més mesures de protecció a les obres de la Salut

La formació també reclama que els escolars puguin utilitzar la pista coberta en horari no lectiu mentre durin les reformes

Societat, Política

Ara Parets ERC demana més mesures de protecció a les obres de la Salut
Ara Parets ERC demana més mesures de protecció a les obres de la Salut

El grup d'Ara Parets ERC ha demanat que es prenguin més mesures de seguretat a les obres de la plaça de la Salut, iniciades aquesta mateixa setmana. Així mateix, la formació republicana reclama que la pista coberta de l'escola Pompeu Fabra, molt propera a la plaça, pugui ser utilitzada pels alumnes i els seus pares puguin en horari no lectiu mentre durin les reformes.

El portaveu del grup, Jordi Seguer, afirma que "està molt bé millorar els nostres parcs públics i zones infantils", però es pregunta si "de debò era necessari acabar amb la portalada, el paviment i els bancs de pedra de la plaça Font de la Salut, que des d'aquest dimarts s'han convertit en runa".

Per això "recollint la petició d'un grup de mares i pares de l'escola Pompeu Fabra, que serà la gran perjudicada", la formació ha proposat aquesta setmana "que es pugui utilitzar la pista coberta com a esbarjo fora de l'horari lectiu, sempre que estigui lliure".

Alhora també s'ha demanat una millora de la protecció i il·luminació dels carrers en obres (Sant Jaume, Butjosa i la Salut) per evitar possibles caigudes, ja que la majoria d'aquests carrers es mantenen oberts al trànsit.

Edicions locals