Nova taula sectorial d'Ara Parets ERC sobre el model de poble

A l'acte es debatrà sobre quines han de ser les prioritats d'un govern d'esquerres a l'Ajuntament

Política

Imatge de la darrera carpa informativa de la formació republicana.
Imatge de la darrera carpa informativa de la formació republicana.

Ara Parets ERC ha convocat una nova cita dintre del seu programa de taules sectorials. En aquest cas, tractarà sobre el model de poble i es debatrà sobre quines han de ser les prioritats per un govern d'esquerres a l'Ajuntament. L'acte tindrà lloc el dimecres vinent, dia 16, a les 19.00 hores a la seu de la formació (carrer Major, 13).

Per altra banda, aquest dissabte la formació republicana instal·larà una nova carpa informativa de 10.00 a 13.00 h. a la confluència entre el carrer Monistrol i l'avinguda Catalunya. Els dos actes serviran per seguir recollint propostes de cara a l'elaboració del programa electoral per les municipals de maig.

En paraules del seu portaveu, Jordi Seguer: "Són dues activitats més que Ara Parets ERC organitza per copsar l'opinió de la ciutadania. Un treball que des del grup municipal portem fent des de fa 3 anys, primer amb la campanya A Peu de Carrer i ara amb Tots SOM Parets. Des del primer dia hem volgut escoltar la ciutadania i portar les seves reclamacions i propostes en els plenaris".

També aquest dimarts 8 de gener ha tornat a obrir l'oficina del candidat a la seu del carrer Major, on Seguer es reuneix amb veïns i veïnes, representants d'entitats i col·lectius "per parlar sobre la situació actual de Parets i recollir les seves inquietuds".

Edicions locals