La Festa Major d'hivern escalfa motors

Els actes comencen aquest dissabte amb un homenatge poètic a Josep Bernal

Cultura, Societat

La Festa Major d'hivern escalfa motors
La Festa Major d'hivern escalfa motors

La Festa Major d'hivern de Parets tindrà lloc, enguany, del 25 al 28 de gener. Però a partir d'aquest cap de setmana ja comença a escalfar motors amb diversos actes.

El primer d'ells tindrà lloc el dissabte vinent, dia 19, amb un recital a càrrec de Niu d'Art Poètic en homenatge a Josep Bernal. Bernal, natural del barri barceloní de Sants, ja fa vint anys que viu a Parets, on ha compaginat les seva passió per la poesia amb la de la jardineria, sobre la qual té un programa a l'emisora local RAP 107. Serà a partir de les 18.00 hores a la sala Serra de la Cooperativa.

El diumenge dia 20, el club Puravida 4x4 organitza la setena edició del seu circuit d'iniciació a les pistes de BMX (al polígon industrial Grup Zeta). La ruta tot terreny és de caràcter popular, per la qual cosa serà assessorada per monitors. Les inscripcions, que inclouen accés al circuit, beguda i un regal sorpresa, costen 20 euros el mateix dia i 15 € de manera anticipada (a través del número de compte ES20 0075 5970 6706 0007 5989). L'inici és a les 10.00 h i es preveu que s'acabi als voltants de les 15.00 h. El límit de participants és de 150.

Ja la setmana que ve, el dimarts 22 a les 18.00 h. les dues biblioteques locals (la de Can Rajoler i la de Can Butjosa) oferiran tallers especials amb motiu de la festa, com el de campanes de vent fetes amb bambú a càrrec del grup Endoina. En el cas de la de Can Rajoler, a més, se celebra el seu 22è aniversari amb una exposició de llibres i revistes que es mantindrà oberta fins al dia 31.

Mentre que el dijous 24, el casal d'avis Asoveen tindrà lloc el Torneig de Petanca de Festa Major a partir de les 16.00; i el mateix dia però a les 19.00 h el local de la Penya Blaugrana acollirà una conferència de Sor Lucía Caram sota el títol: 'Invulnerables. Una mirada atenta a la realitat'.

Edicions locals