Agressió neonazi a Parets

Un comerciant de la població va ser colpejat en un aparcament públic el passat dijous al vespre

Societat, Política

Els fets van tenir lloc a aquest aparcament públic proper al parc de La Linera.
Els fets van tenir lloc a aquest aparcament públic proper al parc de La Linera. | Jaume Ribell

Parets del Vallès

Dijous passat, al voltant de les 20.40 h del vespre, un comerciant de Parets va ser agredit per dos individus no identificats. Així ha quedat reflectit a la denúncia que l'agredit ha interposat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mollet.

Tot i que els agressors anaven encaputxats, es dóna la circumstància que anteriorment l'agredit no havia volgut atendre un client perquè aquest lluïa simbologia neonazi. Per això el seu entorn ha fet públic un comunicat on afirmen que "sembla bastant clara la motivació política de l'agressió".

Al mateix comunicat s'afegeix que "va ser agredit a la sortida de la feina quan anava a buscar el cotxe". En concret, al que popularment es coneix com a aparcament de l'Asepeyo, al barri antic de Parets. Segons la nota, "el van fer caure a terra i el van colpejar repetides vegades abans de marxar".

Per això s'ha convocat una concentració a la plaça de la Vila en protesta d'aquests fets aquest divendres vinent, dia 25, a les 19 h. "No podem obviar aquest atac d'intolerància i odi: s'ha agredit a una persona pel seu pensament polític. El feixisme, sigui en forma d'encaputxats o d'actituds intolerants, no hauria d'existir en una societat que aspira a consolidar-se amb uns mínims valors de comunitat", conclou el comunicat.

 

Edicions locals