S'obre la licitació de dues noves obres a Parets

Es tracta de les reformes del Mirador de Gallecs i de la plaça Joaquim Guasch, que sumen uns 200.000 €

Societat

Al Mirador de Gallecs s'arranjaran camins i zones verdes.
Al Mirador de Gallecs s'arranjaran camins i zones verdes.

La passada setmana va quedar obert el procés de licitació per l'adjudicació de dues noves obres a Parets. Es tracta de les reformes de la plaça Joaquim Guasch i de la del Mirador del Gallecs, que sumen uns 200.000 euros de pressupost.

L'actuació més cara de les dues és la de la Joaquim Guasch, placeta situada a l'avinguda Catalunya al costat de la plaça de la Vila. En aquest cas, la seva reurbanització té un import màxim de licitació de 111.000 euros, tal com es va aprovar l'11 d'octubre de 2018 segons el projecte redactat per Marc Sabaté. El termini previst de durada de les obres és d'un mes i mig.

Mentre que pel que fa al Mirador del Gallecs, situat al voltant de Les Amèriques, la quantitat pressupostada és de 88.000 euros: 48.000 € en millora de places i espais vers, i els 40.000 € restants per renovació de la xarxa viària. En aquest cas, està previst que s'executin en un termini de dos mesos.

Les dues actuacions van ser aprovades per Junta de Govern ja que al no excedir els 2 milions d'euros que dictamina la llei, la seva tramitació ha estat per procediment obert simplificat i, per tant, no han hagut de passar pel Ple Municipal ni per la Junta de Portaveus.

La placeta de Joaquim Guasch està situada a l'av. Catalunya al costat de la plaça de la Vila.

Edicions locals