Gabriel Rufián serà a Parets per presentar la candidatura de Jordi Seguer

L'acte tindrà lloc el dissabte a les 12 h al teatre de Can Rajoler

Política

Gabriel Rufián serà a Parets per presentar la candidatura de Jordi Seguer
Gabriel Rufián serà a Parets per presentar la candidatura de Jordi Seguer

Parets del Vallès

El portaveu adjunt d'ERC al Congrés del Diputats, Gabriel Rufián, serà a Parets aquest dissabte, a les 12 h al teatre de Can Rajoler, per presentar la candidatura a l'alcaldia de Jordi Seguer, escollit per unanimitat com a candidat d'Ara Parets ERC a les primàries que la formació republicana va celebrar a l'abril de l'any passat. 

Nascut a Santa Coloma de Gramanet l'any 1982, Rufián pertany a la plataforma Suma't creada el 2013 per castellanoparlants que donen suport a la independència de Catalunya. És diputat a Madrid per ERC des de 2015 i conegut per les seves contundents intervencions. Ja va ser al teatre de Can Rajoler fa tres anys en un acte de l'Assemblea Nacional de Catalunya, on també va intervenir l'aleshores president de l'ANC, Jordi Sánchez, avui empresonat per la causa del Procès.

Ara Rufián torna al mateix escenari per donar suport públic al candidat de la llista local d'ERC. Nascut al barri de La Linera fa 45 anys, Seguer ja va encapçalar la llista de la formació republicana a les municipals de 2015 com a independent. Amb 1.153 vots el grup, que aleshores no tenia representació consistorial, va aconseguir 3 regidors.

Llicenciat en Història Moderna i Contemporània i Periodisme, també té estudis en Comunicació Audiovisual i ha estat director del canal Vallès Visió, de la ràdio local Rap 107 FM i coautor de les publicacions 'El futbol a Parets' i 'El ciclisme a Parets'. Actualment és el tècnic de formació d'ERC a la Seu Nacional del partit, a Barcelona.

Per assistir a l'acte de dissabte, cal fer reserva prèvia al telèfon 611 40 81 88.

Edicions locals